SPECIAL SALE 15% OFF ON SELECTED ITEMS*AUTOMATIC DISCOUNT AT CHECKOUT

SW | ABOUT | FLAGSHIP STORE

Designed by architecture studio Zeller & Moye, Sandra Weil’s flagship store is defined by its use of vertically arranged timber slats that create a connected series of semi-permeable wall partitions. This lineal repetition allows customers to slowly discover different areas of clothing presented amid the store’s various layers.

Copper rails run inside the wooden walls, recessing the clothes between the slats and maximizing the store’s floor space. A reflective sidetable is complemented with clusters of copper tube lamps that hang from various points of the ceiling, evenly illuminating the entirety of the volume.Retail space: 60 sqm / 540 sqf

Opening: December, 2014 
 

What are you looking for?

Your cart